Wie zijn we?

Persoonlijk zijn wij al jaren betrokken bij het organiseren, regelen en ondersteunen van diverse feesten en evenementen in de regio. Maak kennis met de jongens van Callfield Productions!

Callfield productions

Maarten Geurts / The Fonz

Een avond is pas geslaagd wanneer Michael Jackson gesprongen heeft op Wonderfull Days en gezongen met Andre Hazes.

Een verbastering van Funs, bijnaam van Maarten aka FeestDJBroer. Opgegroeid in het zuiden van Venlo en al van kleins af aan bezig met plaatjes draaien en de G-Force Drive-inn show. Een specifiek genre draait hij niet, de klassiekers vliegen je om de oren maar ook de nieuwste hits knallen uit de speakers. Het gaat van links naar rechts zolang de voetjes maar van de vloer gaan en er een big smile op de gezichten van het publiek verschijnt.

Niels Peulen / DJ Peuluh

Mijn avond is compleet als de dansvloer vol staat en de mensen een geslaagde avond hebben gehad en met een glimlach op hun gezicht weer naar huis toe gaan.

Geboren in Belfeld en met muziek ‘groot’ gebracht. Het begon allemaal bij het meekijken bij een oudere neef. Hij was de inspiratiebron voor de huidige uit de hand gelopen hobby. De naam DJ Peuluh komt deels van de achternaam Peulen en de bijnaam Peulenmenke. Mijn avond is compleet als de dansvloer vol staat en de mensen een geslaagde avond hebben gehad en met een glimlach op hun gezicht weer naar huis toe gaan.

Callfield productions
Callfield productions

Tom Reinders / DJ Thomas

Van Golden Oldies tot Dance en van Duits tot Rock, deze DJ draait het allemaal. Hij geniet als het publiek geniet en krijgt de handjes steevast in de lucht.

Een onvergetelijke bruiloft mede dankzij jullie inzet!
Peter Bloemers
© Callfield Productions 2016. Website by Rik jacobs